CONSTRUCT&INTERIOR EXPO
CONSTRUCT&INTERIOR EXPO
03.09.2017 - 03.09.2017
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a VII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Expozițiile CONSTRUCT-HOME și SECURITY: tehnologii moderne și securitatea dvs.!

În perioada 22 - 25 septembrie 2016 C.I.E. Moldexpo va găzdui Expoziţia internaţională specializată de proiecte arhitecturale, soluții de design, materiale de construcții, tehnologii şi echipamente pentru o casă modernă CONSTRUCT-HOME, ediţia a V-a, și Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate SECURITY, ediţia a XV-a.

În cadrul expozițiilor vor fi prezentate segmentele pieței materialelor de construcții și a industriei securităţii. Cele mai avansate tehnologii, produse și servicii oferite de expozanți, sunt destinate pentru spații locative și comerciale.

Ambele foruri organizate de C.I.E. Moldexpo se bucură de sprijinul structurilor publice de resort: Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor al Republicii Moldova – la expoziţia CONSTRUCT-HOME-2016; iar coorganizator al SECURITY-2016 este Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Partenerii expozițiilor: Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Asociația Arhitecților din Republica Moldova, Uniunea Arhitecților din Republica Moldova.

La expozitia CONSTRUCT-HOME vor fi prezentate produse și servicii pentru construcții individuale și de renovare, design interior și soluții de planificare. În atenția vizitatorilor vor fi expuse proiecte de arhitectură; inginerie și sisteme termo; fațade, ferestre, uși, porți automate; materiale de finisare; soluții de proiectare; ceramică; articole sanitare și pentru băi etc.

Astfel, compania LEBS & Co SRL va oferi reduceri la pervazuri italiene moderne. Compania Top House, furnizorul exclusiv de plăci ceramice italiene și cărămizi FBM, va oferi prețuri speciale la produsele expuse. Ecovac Sistem va prezenta sisteme centralizate de aspirare Cyclovac, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute reduceri. Compania Stafolet va oferi un nou cazan Pereko (Polonia) pe bază de cărbune și peleți. În timpul expoziției compania Viknograd va prezenta ferestre moderne din plastic pentru apartamente, case și birouri. Firma Total Proiect Grup va promova tehnologii moderne de hidro și termoizolare și va organiza o prezentare a tehnologiilor de aplicare a poliuretanului și poliureei în lucrările de izolare. Importatorul oficial de cazane SEKO (Polonia), Climacomfort, va expune cazane de ultimă generație care funcționează pe antracit, unicele la moment care posedă certificate ECO-5. Mai mult de atât, compania va oferi reduceri de 15% la aceste produse.

Programul de afaceri al CONSTRUCT-HOME va include expoziția-concurs de proiecte arhitecturale, concursul soluțiilor inovative în domeniul construcțiilor și securității, precum și Bussiness Networking Event - un instrument modern de stabilire a contactelor de afaceri.

În cadrul expoziției va fi amenajată o zonă destinată tendințelor în construcții: echipamente performante și tehnologii noi., prezentate de companiile-participante.

Expoziția SECURITY este singurul proiect expozițional specializat în domeniul securității, care reunește jucătorii-cheie de pe piața de profil — producători și furnizori de tehnologii și servicii în domeniul securității și pazei.

Expoziția de tehnologii performante și echipament de ultimă generație va oferi consumatorilor soluții de modernizare a sistemelor de securitate, sporirea eficienței pazei persoanelor fizice, caselor, oficiilor, obiectelor administrative.

Compania Bitahon va aduce în atenția vizitatorilor un nou sistem de securitate — tunul de ceață Protect, care se axează pe principiuil — nu poate fi furat, ceeaa ce nu se vede. Compania JUSTAR la expozitia SECURITY-2016 va prezenta un nou serviciu: "Agentul de securitate" și va oferi fiecărui client o reducere unică de 10% la serviciile de asigurare la compania Donaris Vienna Insurance Group. TEKO va expune sistemele de securitate moderne Security Systems Astra (sisteme pentru protecția zonelor rezidențiale Astra-Y; aplicații mobile AstraMobile pe Google Play și App Store și altele). Firma Comsales Grup va prezenta un produs local Steel Box – o construcție pentru punctele de pază și puncte de control vamal.

 

Expoziţiile vor fi inaugurate

joi, 22 septembrie, în pavilionul central al „Moldexpo”, cu începere de la ora 11:00.